Vi leverer og tilslutter dit nye TV. Vi justerer lyd og billede samt tilkobler TV’et til internettet hvis muligt, sådan at du får mest muligt ud af dit nye TV.

Du kan købe TV’et hos os med evt. vægbeslag,  du kan købe det på nettet eller hvor du finder et godt tilbud. Uanset hvad vil vi gerne hjælpe dig med installationen.

Pris for tilslutning af TV inkl. indstilling af kanaler – samt indstilling af billede og lyd – tilkobling til internettet hvis muligt. TV placeres på den medfølgende fod. Ialt 750,- inkl. moms. Dertil kommer hvis der skal bruges ekstra kabler, for tilslutning af DVD ell. lign. Vi har altid et udvalg af kabler i bilen.

Pris for tilslutning af TV samt montering af denne på vægbeslag. Inkl. indstilling af kanaler – samt indstilling af billede og lyd – tilkobling til internettet hvis muligt. TV monteres på dit indkøbte vægbeslag eller du kan købe af os. Der er inkluderet en kabelskinne fra TV til gulvet. Ialt 1100,- inkl. moms. Dertil kommer hvis der skal bruges ekstra kabler, for tilslutning af DVD ell. lign. eller ekstra kabelskinner. Vi har altid et udvalg af kabler i bilen. Tillæg for montering af soundbar 350,- inkl. moms.

De nævnte priser er gældende for TV til og med 55″. Har du et større TV – ring endelig – vi tager en snak, om det kan gøres til den samme pris.

Vedr. Hjælp til opsætning af koder og passwords til forskellige streamings tjenester, afregnes efter forbrugt tid.